Категорије
СНП

Saopštenje za javnost Asocijacije mladih SNP Budva

SAD JE VRIJEME DA ZASUČEMO RUKAVE

👉 Rezultati izbora u Crnoj Gori potvrđeni su i od strane Državne izborne komisije, potvrđena je volja naroda, glas razuma i srca.

Konačno je narod Crne Gore dočekao da kaže “PAO JE”. Došao je kraj samovolji jedne političke garniture ljudi koji su Crnu Goru doveli na rub propasti, koji su uništili privredu Crne Gore, zatvorili fabrike, radnike ostavili na ulici, a njihove porodice bez hleba. Doveden do prosječkog štapa, narod je na ovim izborima tražio slobodu, pravdu i demokratiju.

Znali smo da je put kojim smo krenuli na izbore bio pobjednički put koji će Crnu Goru povesti u sigurnu budućnost.

Vjerovali smo u ono u šta smo vjerovali svih ovih godina, u ono za šta su se naši preci borili, znali da ne smijemo učiniti ništa da nas se jednog dana potomci stide. Okupili smo se oko ideje koja nas je sve ujedinila, a to je bolja budućnost za sve građane Crne Gore, gdje će se svaki čovjek osjećati slobodno i gdje će moći živjeti životom dostojnim čovjeka.

Nakon pobjede na izborima, ne smijemo vrijeme gubiti.

Treba da zasučemo rukave. Vrijeme je za drastične promjene. Vrijeme je da se nakon trideset godina vladavine DPS-a stvari promijene na bolje i ono što je opozicija godinama obećavala napokon realizuje.

Zato svi zajedno moramo raditi na tim promjenama. Samo zajedničkim radom možemo Crnu Goru povesti u bolje sjutra, kako bi nam svima svitale još ljepše i rujnije zore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.