Категорије
СНП

Samardžić umjesto Đurović

GRADONAČELNIK HERCEG NOVOG STEVAN KATIĆ DONIO RJEŠENJE O IMENOVANJU POTPREDSJEDNIKA OPŠTINE

HERCEG NOVI –Načelnica Sekretarijata za lokalnu upravu Vesna Samardžić (SNP), biće potpredsjednica Opštine Herceg Novi. Ona će na ovoj funkciji zamijeniti dosadašnju partijsku koleginicu Danijelu Đurović, koja odlazi u poslaničke klupe. Rješenje o imenovanju Samardžić za potpredsjendika Opštine dao je predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, a treba danas da je potvrde i odbornici lokalnog parlamenta. Očekuje se da Samardžić dobije podršku, s obzirom na to da je dosadašnjoj potpredsjednici Opštine Danijeli Đurović mandat prestao podnošenjem ostavke.

Đurović, koja je aktuelna predsjednica hercegnovskog odbora Socijalističke narodne partije prelazi na novu funkciju i biće poslanik Koalicije „Za budućnost Crne Gore” u Skupštini Crne Gore.

Odbornici lokalnog parlamenta na današnjoj sjednici SO trebalo bi da daju i saglasnost na izbor novih članova odobora direktora u Društvu za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture, kao i o imenovanju članova odbora direktora Komunalno- stambenog preduzeća.

U odbor direktora Društva za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture i biraju se:Milosav Dabović, Danilo Lepetić, Milan Dakić, Velizar Mrdak i Mirjana Vujačić.

U odbor direktora Društva sa ograničenom odgovornošću Komunalno -stambeno Herceg Novi imenuju se: Ljiljana Bojanić, Petar Gugolj, Nikola Mihajlović, Nikola Svilanović i Milica Berberović.

Inače, za današnju sjednicu lokalnog parlamenta predložene su 32 tačke dnevnog reda, a najvažnija je rebalans budžeta.

Izvor: DAN

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.