Категорије
СНП

Vuković da vidi u kakvim uslovima žive mještani ulice 14 u Zagoriču!

Saopštenje za javnost Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica poziva gradonačelnika Ivana Vukovića da obiđe Ulicu 14 u naselju Zagorič i vidi u kakvim uslovima žive naši sugrađani. Mještani ove ulice već tri decenije čekaju da se neko iz Glavnog grada smiluje da im asfaltira ulicu, koja pri prvoj kiši postaje pravo jezero kojim se ne može proći.

Ulica duga oko 600 metara zimi je neprohodna zbog vode, a ljeti teškoće pravi velika prašina. Ovakva situacija naročito teško pada djeci prilikom odlaska u školu i povratka kući, kao i starim ljudima kada treba da odu u nabavku ili da obave druge svakodnevne obaveze. Osim nedostatka asfalta, stanari ove ulice muku muče i sa slabom strujom i niskim pritiskom vode.

Gotovo svaki DPS gradonačelnik je uoči izbora obećavao rješavanje ovog pitanja, ali su nakon izbora odmah zaboravljali na data obećanja.

Odbor SNP Glavnog grada Podgorica traži od gradonačelnika Vukovića da dokaže da je u službi svih građana, bez obzira na njihovu partijsku pripadnost, i da u konkretnom slučaju učini sve što je moguće da se riješi dugogodišnji problem ovih ljudi.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.