Категорије
Друштво

МЦП: Митрополитово стање стабилно и под контролом; Молимо се за његово оздрављење и за здравље и напредак свих обољелих

Из МЦП су саопштили да је митрополит Амфилохије, ушао данас у цетињску болницу „Данило I“ ради рутинске здравствене контроле, а поводом планирања његових предстојећих активности

„Претходне дане митрополит је провео у кућној изолацији и под непрекидним љекарским надзором. Иако је његово опште здравствено стање и данас утврђено уредним ( без значајнијих потешкоћа), а он се лично добро осјећа, ковид-тест је потврдио да је владика инфициран овим вирусом, па је, баш из тих разлога, он превезен у КБЦ Подгорица. Тамо ће, због повољнијих услова лијечења, бити смјештен све док траје инфекција“, истиче се у саопштењу.

Milano, Cinque Terre & Lago Di ComoCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Playeradvertisement

Из МЦП су додали да је опште мишљење љекара, да је Амфилохијево здравствено стање, с обзиром на позитиван резултат теста – сасвим стабилно и под контролом.

„Позивамо браћу и сестре на усрдну молитву пуну вјере и љубави – како за митрополитово што скорије оздрављење, тако и за здравље и напредак свих обољелих“, закључује се у саопштењу Митрополије црногорско-приморске.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.