Категорије
СНП

Saopštenje za javnost SNP Nikšić

MULTIPRAKTIK MINISTAR NOVI PREDSJEDNIK OPŠTINE NIKŠIĆ!

Multipraktik ministar, stručnjak za kovid virus i koordinator DPS-a za izbore, Milutin Simović, danas postade predsjednik Opštine Nikšić.

Nije čudo što ga od 41 odbornika koliko broji Opština Nikšić, izabraše njih 23 i to, simbolično, u zgradi Pozorišta. Taman prava komedija koja služi da nas u ovom teškom trenutku, zbog ove pošasti koja nas je snašla, malo nasmije i razveseli.

Rođeni Nikšićanin koji, naravno, živi u Podgorici (a gdje bi drugo), dođe na čelo Opštine da, kako nam rekoše ovi iz DPS-a, njegovu stručnost, menadžerske sposobnosti, toleranciju i empatiju osjetimo i mi u Nikšiću. Stručnjak za krompir pokazao je veliko znanje i kao rukovodilac partijskog tijela DPS-a, zvanog NKT. Njegova stručnost i autoritet dovela je do toga da je broj oboljelih od 336 u martu dostigao cifru od preko deset hiljada. Za svaku pohvalu, stvarno.

Ovim izborom DPS nam je pokazao šta zapravo misli o Nikšiću i Nikšićanima. Ali neka ih, neće još dugo. Samo još do marta iduće godine, kada ćemo ih lijepo ispratiti. I Simovića i njegov DPS. Pa neka se onda bavi svojom farmom a nas neka oslobodi svoje sveprisutnosti u svemu i svačemu.

Ipak, kada se sagleda današnji izbor Milutina Simovića za prvog čovjeka Nikšića, više sve liči na tragediju “Kralj Ilir” što bi rekao odlazeći ministar kulture Aleksandar Bogdanović.

PS: Grboviću, sad ćeš ipak morati da vratiš auto!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.