Категорије
СНП

Iz mjesnog odbora SNP-a ukazuju na stanje bjelopoljske ulice

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za asfaltiranje Bjelopoljske ulice u Tološima. Ulica je zbog gradnje zgrada u potpunosti prokopana, te skoro pa jedva prohodna.
Koordinator za rad mjesnih odbora SNP-a Zoran Marinović i član mjesnog odbora SNP-a Tološa Danilo Brnović ukazali su da nadležni u Glavnom gradu dozvoljavaju u Tološima izgradnju zgrada u ulicama gdje se automobili i pješaci jedva mimoilaze i koje nemaju dovoljno parking mjesta
– Primjer je Bjelopoljska ulica koja izgleda kao kaljuga. Investitori tih zgrada prekopali su asfalt, koji su mještani radili od svog novca i postavili vodovodne cijevi kako bi se priključili na mrežu, ali se nijesu vratili da ulicu poprave. Dva mjeseca mještani ne mogu da funkcionišu. Asfalt koji su prije 30 godina mještani sa opštinom finansirali više ne postoji. Ove zgrade nemaju ni dovoljno parking mjesta – istakli su Marinović i Brnović.
Oni navode da ako su investitori platili komunalije, valjda je Glavni grad dužan da vrati ulicu u prvobitno stanje.
– A ako nijesu plaćene onda službenici Glavnog grada moraju odgovarati. Do kada će ova samovolja, bahatost, bezakonje i lični interesi vladati u Podgorici – pitaju se Marinović i Brnović. D.Lj.-M.D.S.

Izvor: DAN

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.