Категорије
Друштво

Šćekić: Doček Nove pod šterikama, stiče se utisak da je ovo politička osveta

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić osudio je danas isključenja struje u prethodnih nekoliko dana u opštinama Berane i Andrijevica, ističući da je nedopustivo da u 21. vijeku građani danima nemaju struju i da budu primorani da Novu godinu dočekuju pod šterikama.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, Šćekić je ocijenio da je Crnogorski elektrodistributivni sistem CEDIS previše ležerno pristupio nastaloj situaciji.

“Ili je i dalje pod kontrolom i pritiskom propalih političkih struktura koje se svete ovom kraju Crne Gore“, naveo je Šćekić.

Naglasio je da su se morali bolje organizovati, angažovanjem dodatnih ekipa sa primorja i iz centralnog dijela, kako bi hitno otklonili kvarove.

“Nestankom struje građani su pretrpjeli velike štete jer su primorani da bace kompletne namirnice iz zamrzivača. Neko za to mora preuzeti odgovornost”, rekao je predsjednik opštine Berane.

Kazao je i da CEDIS mora da izvrši popravke i spriječi masovnija i duža isključenja.

“To ne smije da se događa i mora se učiniti sve da se ne ponavlja“, istakao je.

On je ocijenio da ta kompanija mora da ima odgovornost prema građanima.

“CEDIS se povodom ove situacije ponaša vrlo neprofesionalano. Ne daju prave odgovore i ne osjećaju da moraju“, dodao je Šćekić.

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.