Категорије
СНП

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković poručio: Želim prevazilaženje svih problema

Predsjednik SNP Crne Gore Vladimir Joković rekao je da je 2020. godina donijela Crnoj Gori u političkom smislu veliku i dugo očekivanu prekretnicu. Kako je rekao, konačno, poslije 30 godina vlasti, pao je režim predvođen DPS-om.

– Ono što su skoro sve države komunističkog lagera uradile u prošlom vijeku, Crna Gora je tek uspjela ove godine. S obzirom na sve okolnosti i sve što nam se desilo, mislim da je ovo u političkom smislu najveći događaj poslije Drugog svjetskog rata. Takođe, ove godine je cijeli svijet a i nas zahvatila pandemija Kovida-19 koja je, nažalost, odnijela mnoge živote a ekonomiju skoro opustošila – kazao je Joković.

Kako navodi, ova godina će biti upamćena i po skoro Biblijskim litijama – nezapamćenim po brojnosti i dostojanstvu i kulturi učesnika.

– Tako da će ova generacija u vremenskom smislu imati prelomni trenutak – koji će se mjeriti prije i poslije korone – prije i poslije vlasti DPS-a – i naravno, prije i poslije litija. Nadam se i vjerujem da će 2021. b godina biti prepoznata po brzom i potpunom ekonomskom oporavku, pomirenju i slozi, brzom napretku ka EU i naravno, ono što najviše želim, potpunoj pobjedi nad opakom pandemijom Kovida-19. Svim građanima Crne Gore želim dobro zdravlje, mir i slogu, ostvarivanje mnogih želja, prevazilaženje svih problema i konačno – vraćanje tako dugo očekivanih osmijeha i zadovoljstva – zaključio je Joković.

Izvor: DAN

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.