Категорије
СНП

Potpredsjednik OO SNP-a Nk i predsjednik mladih Aleksa Kankaraš.

Odgovornost će poslije izbora stići trenutnu nikšićku vlast. Njihov javašluk će svakako doći na naplatu, a sva dokumentacija, kada preuzmemo vlast, biće detaljno provjerena. Sigurni smo da ćemo naći dosta grešaka ove i vlasti koja je bila prije njih. SNP se zalaže da krivična odgovornost bude pokrenuta protiv svih onih koji su opljačkali Nikšić i onih kojih su štitili svoje partijske drugove kroz razne malverzacije i mutne poslove. Tendere u našem gradu su dobijale firme bliske vlasti, a kakvi su poslovi rađeni iza zavjese ćemo ispitati i dovesti na čistac. Svaki Nikšićanin će biti upoznat sa poslovima gradske uprave u poslednjih 17 godina, poručuje potpredsjednik Opštinskog odbora SNP-a i predsjednik mladih te partije Aleksa Kankaraš.

Ogromna sredstva, koja su prosuta u prazno, smatra, mogla su biti usmjerena na otvaranje novih radnih mjesta i podsticanje privrede.

-Nažalost, radnih mjesta je bilo samo za partijske vojnike, pa kancelarije Opštine danas imaju veći broj zaposlenih nego što je potrebno. U privredu se opet ulagalo u preduzeća koja su bliska bivšoj državnoj vlasti, dok su industrijska preduzeća poklonjena u bescijenje ili razorena do temelja. Mali i srednji biznis je gotovo kompletno ugušen. Lokalna uprava je napravila ogroman dug, a običnim građanima nije ništa ponudila, osim ringišpila i klizališta u jeku pandemije. Pokušaji bivšeg i sadašnjeg predsjednika Opštine da građanima zamažu oči obećanjima, doveli su Nikšić u ponor, naveo je Kankaraš u izjavi za „Dan”.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.