Категорије
Спорт

Lalošević: Sportski potencijal njegovati u svim sferama

Lalošević je kazao da ga naročito čini srećnim što je imao priliku da ugosti uspješne mlade sportiste – Stevana Vuletića i Vasilija Nestorovića

Sportski potencijal u Crnoj Gori očigledan je i kao takav mora biti njegovan u svim sportskim sferama, kazao je direktor Uprave za mlade i sport, Vasilije Lalošević.

On je naglasio da je cilj rada institucije na čijem je čelu da se svi sportovi ravnomjerno razvijaju i da sport u Crnoj Gori konačno dobije epilog koji zaslužuje.

Lalošević je ugostio danas predsjednike Stonoteniskog, Streljačkog, Taekvondo i Planinarskog saveza Crne Gore, Ratka Dedića, Zorana Boškovića, Davida Perčobića i Dragana Bulatovića, kao i Marinu Kosić, predstavnicu Skijaškog saveza Crne Gore.

Gosti Laloševića bili su i tekvando reprezentativci Stevan Vuletić i Vasilije Nestorović, koji su Crnoj Gori donijeli bronzane medalje sa kadetskog prvenstva Evrope u tekvondou.

Vasilije Lalošević
foto: Uprava za mlade i sport

Lalošević je kazao da ga naročito čini srećnim što je imao priliku da ugosti uspješne mlade sportiste – Stevana Vuletića i Vasilija Nestorovića.

Izvor: Vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.