Категорије
Спорт

Lalošević: „Ajkule, uz vas smo svim srcem“

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević danas je sa državnim sekretarom u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, Miroslavom Anđelićem i predsjednikom Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušanom Simonovićem, bio na ispraćaju naših vaterpolista, koji odlaze u Roterdam na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koje se održavaju u Tokiju.

Lalošević, Anđelić i Simonović poželjeli su puno uspjeha našim „Ajkulama“, te istakli da su uvjereni da će, kako na kvalifikacionom turniru u Roterdamu, tako i u Tokiju, na Olimpijskim igrama, naši vaterpolisti ponovo uspjeti da donosu radost svojoj zemlji.

„Crna Gora danas punog srca, ponosno i sa velikim entuzijazmom ispraća „Ajkule“ na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava u Roterdamu, uvjerena da će je, kao što su i do sada to radili, predstavljati na najdostojanstveniji mogući način. Od reprezentacije koja se do sada svaki put kvalifikovala na evropska i svjetska takmičenja, jasno je da nemamo mala očekivanja, jer nas na ista nijesu ni navikli. Međutim, ono čime se uvijek najviše ponosimo, ponekad čak i više nego rezultatom, jesu njihova posvećenost, srčanost, istrajnost i u najtežim i u onim nešto lakšim utakmicama. Znajući da nas predstavlja ovakva ekipa, Crnoj Gori preostaje samo da bude najodaniji navijač.“, kazao je gospodin Lalošević.

Izvor: https://www.portalanalitika.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.