Категорије
СНП

Joković o izboru Brđanina: Bićemo uzdržani, niko nas nije konsultovao

Komentarišući naimenovanje Zorana Brđanina za vršioca dužnosti direktora Uprave policije, lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković za Antenu M najavljuje da će njegova stranka u Skupštini biti uzdržana.

„Mi u vezi sa izborom direktora policije apsolutno nijesmo konsultovani, niti od premijera Zdravka Krivokapića niti od ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića. Nemamo ni protiv jednog kandidata ništa. Međutim, ako nijesmo konsultovani oko izbora i ako ne poznajemo one koje bi eventualno mi trebalo da glasamo, nećemo preuzeti da snosimo odgovornost, pa oni koji su to predložili vjerujem da će izglasati. Mi u SNP-u ćemo biti uzdržani, ne ulazeći u detalje da li je Brđanin kompetentan i da li ispunjava sve uslove, nego su ovdje u pitanju principi da konsultacija nije bilo“, kazao je Joković.

Dragan Ivanović iz SNP-a će u skupštinskom Odboru za bezbjednost, dakle, biti uzdržan, a u ovoj partiji, navodi Joković, ostavljaju mogućnost da Brđanin za šest mjeseci pokaže da li može odgovoriti svim izazovima.

Jokovića smo pitali da li bi nesaglasje oko izbora direktora policije moglo uzdrmati Vladu, što su poruke koje stižu iz DF-a. 

Izvor: https://www.antenam.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.