Категорије
Актуелно

Za budućnost Nikšića: SANJA DAMJANOVIĆ OD „NAUČNICE DO „KOMITE“

Reagovanje Koalicije Za budućnost Nikšića na izjave Sanje Damjanović (DPS)

Poslednja izjava Sanje Damjanović samo svjedoči da je ona ,,iznuđeno“ rešenje za nosioca liste i da je DPS pred teškim porazom u Nikšiću. Osim što otvoreno pokazuje da ne poznaje situaciju u NK i da je ne interesuju problemi građana, ona očigledno samo gleda kako će što prije otaljati ove već izgubljene izbore za DPS.

Posebno upada u oči retorika kojom se neko ko se predstavlja kao ,,naučnica“ preselio u političko polje ostrašćenih DPS fanatika. Ona tako ,, olako“ širi nacionalnu i vjersku mržnju prema većini građana Nikšića čime pokazuje da joj je malo trebalo da se od ,,naučnice“ pretvori u one koji sebe, iz nekog nepoznatog razloga, proglašavaju komitama. Ipak, željno se iščekuje svaki sledeći nastup Sanje Damjanović jer osim uveseljavanja građana to je svakako dodatni poen za protivnike njene koalicije. Što se tiče njene tvrdnje da neko ,,konstantno širi strah“, neka Damjanovićka ode malo u narod i priupita Nikšićane – žene, mlade, penzionere, radnike, kakav je njihov život pod vlašću DPS, pa će se uvjeriti šta znači konstantni strah za egzistenciju i sigurnost. Iako je DPS pokušao da skrene pažnju sa svoje loše politike uplivom ,, novih lica“, Sanja Damjanović je pokazala već viđeno lice mržnje.

Ali, Damjanovićka je u jednom u pravu: Nikšić se danas zaista nalazi na braniku odbrane Crne Gore, ali one Crne Gore koja više ne pripada DPS-u, već svim građanima, one Crne Gore na koju će se morati navići oni koji su je decenijama pljačkali i do temelja urušavali.

Budućnost Nikšića i cijele Crne Gore više nije u rukama DPS-ove klike, već slobodnih građana Nikšića koji će 14. marta, glasom za Koaliciju za budućnost Nikšića, izabrati dostojanstven život i svijetlu budućnost za sve.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.