Категорије
Друштво

Bogavac pozvao na smirivanje tenzija u Beranama: Ne dozvolimo da se poremeti skladan život

„Prioritet treba da nam bude zajednička borba protiv pandemije, tako da političke i bilo koje druge razmirice treba ostaviti po strani, kako bi svi kapaciteti bili uključeni u zaštitu zdravlja građana“, navodi se u saopštenju predsjednika Opštine Berane

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac pozvao je sve građane na smirivanje tenzija, nakon incidenta od sinoć koji se dogodio u centru grada tokom kretanja auto kolone, a Centar bezbjednosti Berane da preduzme sve neophodne radnje kako bi se takvi i slični incidenti ubuduće izbjegli.

„Apelujemo na sugrađane da ne nasijedaju na provokacije koje bi da poremete skladan život u gradu. Ne smijemo dozvoliti da se stvori ambijent koji vodi međusobnoj netrpeljivosti i narušavanju suživota.

Želimo ovdje, prije svega, da apelujemo na smirivanje tenzija. Moramo svi zajedno, bez obzira kako se nacionalno ili vjerski izjašnjavali, dati puni doprinos tome.

Prioritet treba da nam bude zajednička borba protiv pandemije, tako da političke i bilo koje druge razmirice treba ostaviti po strani, kako bi svi kapaciteti bili uključeni u zaštitu zdravlja građana.

Ovakvi događaji ne donose dobro nijednom pojedincu, pa samim tim ni našoj zajednici. Moraju se poštovati Ustav i zakoni Crne Gore“, stoji u saopštenju predsjednika Bogavca.

Izvor: https://beraneonline.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.