Категорије
СНП

Šćekić: Crna Gora nikada neće zaboraviti murinske žrtve

„Ovdje smo došli danas ne da sudimo, nego da se sjetimo nevino stradalih civilnih žrtava bombardovanja, među kojima je i troje djece, i da se pomolimo za njih. Uvijek ćemo ih se sjećati i ovo je ujedno opomena da se nigdje ovako nešto ne ponovi“, poručio je Šćekić u Murini

Povodom 22 godine od bombardovanja varošice Murino, potpredsjednik Socijalističke narodne partije i direktor Fonda zdravstva, Dragoslav Šćekić danas je odao počast murinskim žrtvama.

Počast je odata kod spomenika u ovoj varošici.

Šćekić je kazao da Crna Gora nikada neće zaboraviti svoje nevine žrtve.

„Ovdje smo došli danas ne da sudimo, nego da se sjetimo nevino stradalih civilnih žrtava bombardovanja u Murini, među kojima je i troje djece, i da se pomolimo za njih. Crna Gora nikada neće zaboraviti svoje nevine žrtve. Uvijek ćemo ih se sjećati i ovo je ujedno opomena da se nigdje ovako nešto ne ponovi „, poručio je Šćekić.

Prije odavanja pošte nevinim žrtvama, među kojima su troje djece i troje odraslih, Miroslavu Kneževiću, Oliveri Maksimović, Julijani Brudar, Vukiću Vuletiću, Manojlu Komatini i Milki Kočanović, episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske, G. Joanikije sa sveštenstvom služio je liturgiju i parastos u Crkvi Svete Petke u Murini.

Piše: Berane online

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.