Категорије
Спорт

„Drašković još jedan razlog za radovanje“

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević, danas je ugostio Luku Draškovića, prvaka Crne Gore u šahu koji se plasirao na Svjetski kup u Sočiju, u Rusiji i time po prvi put obezbijedio državi da ima predstavnika na tom takmičenju. On mu je poželio Luki puno uspjeha, te naglasio da Crna Gora ima mnogo razloga za radovanje, s obzirom na to da su se crnogorski sportisti plasirali na mnogo svjetskih takmičenja.

„Nevjerovatan je dijapazon crnogorskog sporta i naših sportista. Preko brojnih Svjetskih prvenstava na koja smo se plasirali, do Olimpijskih igara u Tokiju koje nas očekuju ovog ljeta, te do plasiranja na Svjetski kup u Sočiju, Crna Gora je ove godine zaista imala mnoštvo razloga za radovanje. Crnogorsko srce se širi po najbitnijim sportskim smotrama širom svijeta i to kroz ljude koji sa naročitim ponosom i dostojanstvom nose teret i nagradu predstavljanja jedne nacije. Hvala vam na tome“, kazao je Lalošević.

On je poželio Luki puno uspjeha u nastavku takmičenja, i da osvoji najsjajniju medalju.

Sa Draškovićem je bio i predsjednik Šahovskog saveza Crne Gore Jovan Milović, koji je Laloševića informisao o predstojećem Mediteranskom šahovskom prvenstvu u Crnoj Gori.

Izvor: http://rtcg.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.