Категорије
СНП

Ivanović: Ne podržavam selektivne abortuse, izvinjavam se svim majkama i svima koji su se našli pogođeni

„Ostajem privržen i biću taj koji će u svakom slučaju biti za akciju, koja mi se čini da je izostala do kraja u ovom društvu, i i neko ko će podržati tu akciju sa pozicije poslanika, građanina, čovjeka…“, poručio je Ivanović

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragan Ivanović izvinio se danas u Skupštini zbog nesmotrene izjave i istakao da ne podržava selektivne abortuse.

Ivanović je kazao da nije imao lošu namjeru, već da se možda loše izrazio u datom trenutku.

„Ja i dalje ovdje pred građanima Crne Gore i pred svima izjavljujem da ostajem pri onoj tvrdnji da sam protiv tog disbalansa koji je toliko evidentan. Ostajem privržen i biću taj koji će u svakom slučaju biti za akciju, koja mi se čini da je izostala do kraja u ovom društvu, i i neko ko će podržati tu akciju sa pozicije poslanika, građanina, čovjeka…“, poručio je Ivanović.

Dodao je da mu je poptuno jasno i da zna kada se se abortus može desiti, kada je on potreban i kada je zakonski uslov ispunjen.

„Ponavljam pred svima, Dragan Ivanović nije imao lošu namjeru, možda sam se loše izrazio u datom trenutku. Jedna moja nesmotrena izjava…Ako treba izvinjavam se svim majkama i svima koji su se u ovom trenutku našli pogođeni“, zaključio je Ivanović.

Izvor: https://www.vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.