Категорије
Култура

Џуди Рајзинг Рајнке: Научили смо да као људи дијелимо изазове и једнаке вриједности

Изложба „Умjетност за друштвене промjене“ настала током онлајн радионице „Кад порастем бићу Ја“ коју је организовао Амерички угао у Подгорици и Цетињу под покровитељством Амбасаде САД, отворена у холу КИЦ-а „Будо Томовић“

Онлајн радионицу „Кад порастем бићу Ја“ су држале наше умјетнице Ивана Радовановић и Тања Митковић, отворена је у холу КИЦ-а „Будо Томовић“. На радионици која је трајала од краја фебруара до средине априла учествовале су Маша Аџић, Ксенија Бурић, Јелена Вујовић, Милица Краљевић, Соња Куљача, Беба Кристина Лутовац и Сара Ћетковић.

Отварајући изложбу америчка амбасадорка Џуди Раjзинг Раjнкеје позвала учеснице у радионици да иако се живот полако враћа у нормалу, не заборавимо оно што смо научили протеклих мјесеци током пандемије. Понесите са собом све битне поруке са овог пројекта, казала је амбасадорка.

– Сјетите се својих благослова и носите их са собом док се враћамо свакодневици. захвална сам што сте одвојили вријеме да се посветите и научите нешто о америчким вриједностима и збиљи која је по много чему слична нашој. Надам се да смо научили да као људи дијелимо изазове али и једнаке вриједности – поручила је амбасадорка.

Публици и учесницима су се обратили и Ивана Радовановићи директорица КИЦ-а „Будо Томовић“Снежана Бурзан Вуксановић.

Izvor: https://www.dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares