Категорије
СНП

JOKOVIĆ za Standard: Prvo sastanak lidera, pa ćemo znati šta dalje

Lideri parlamentarne većine nijesu se odazvali pozivu na dijalog, koji je prethodne sedmice najavio premijer Zdravko Krivokapić. Sastanak je bio najavljen za jutros u 10 sati. Sagovornik Standarda iz DF-a kazao je da lideri ovog saveza ne žele da pregovaraju sa Krivokapićem, dok je lider SNP-a Vladimir Joković kazao da će se prvo održati sastanak lidera stranaka koje čine parlamentarnu većinu, gdje će dogovoriti dalje poteze.

”Nijesmo otišli na taj sastanak. Pošto smo mi inicijatori sastanka sa predsjednicima stranaka parlamentarne većine, mišljenja smo da prvo treba održati taj sastanak da vidimo šta misli parlamentarna većina. Jer je parlamentarna većina izabrala Vladu i naravno poslije eventualnog dogovora i postizanja nekih konkretnih rezultata, onda smo otvoreni za dalje razgovore”, rekao je Joković Standardu.

Sastanak lidera parlamentarne većine je zakazan za sjutra u 17 sati.

Na pitanje da li je već izvjesno kom rješenju je parlamentarna većina najbliža, Joković je kazao da će to znati tek sjutra.

”Prvo treba da nađemo rješenje, šta će to biti, zavisi od svih nas lidera partija. Važno je naći rješenje i ovdje svi treba da shvatimo ozbiljnost situacije i da pokažemo odgovornost prema građanima. Imamo svi ozbiljnu obavezu da nađemo rješenje”, zaključio je on.

Izvor: https://www.standard.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.