Категорије
Спорт

Lalošević čestitao Vukovićevoj, Furtuli i Pešiću

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, uputio je najiskrenije čestitike sjajnim crnogorskim sportistima, Mariji Vuković, Danijelu Furtuli i Draganu Pešiću na iznavrednim rezultatima postignutim na Balkanijadi.
„Crna Gora zaista ima čime da se ponosi. Ne postoje riječi koje bi iskazale čast koji imamo kao država da nas ovakvi sportisti, poput Marije, Danijela i Dragana predstavljaju. Čestitam od srca Mariji na oborenom ličnom rekordu, osvojenom zlatu i prolasku na Olimpijske igre, koje će ove godine dobiti još jednog crnogorskog kandidata. Kada već govorimo o crnogorskim učesnicima na Olimpijadi, nemoguće je ne pomenuti našeg Danijela, koji je ovom prilikom takođe svojoj zemlji donio najsjajniju medalju, te potencijalno stekao mogućnost odlaska na OI. Čestitke i Draganu Pešiću na ništa manje značajnoj bronzi koju je osvojio svojim trudom, radom i posvećenošću“, kazao je Lalošević ovom prilikom.

Lalošević je takođe čestitao i svim ostalim takmičarima koji su ovom prilikom pokazali da vole sportsku diciplinu, da su joj posvećeni i da igraju fer i poštenu igru.

Izvor: https://fosmedia.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.