Категорије
СНП

Јоковић: Нови састанак до краја седмице

Први састанак представника парламентарне већине одржан је у четвртак, а Јоковић каже да од тада није било никаквих договора и консултација

Нови састанак представника парламентарне већине, требало би да буде одржан до краја седмице, најавио је лидер Социјалистичке народне партије (СНП) Владимир Јоковић.

Он је рекао да ће заједно са лидером Демоса Миодрагом Лекићем, прије састанка разговарати са представницима појединих партија.

-Нијесмо то још прецизирали када ће бити одржан сљедећи састанак, то ћемо урадити у разговору са другим лидерима, али очекујем да ће бити до краја седмице- казао је Јоковић агенцији МИНА.

Први састанак представника парламентарне већине одржан је у четвртак, а Јоковић каже да од тада није било никаквих договора и консултација.

Он је додао да ће заједно са Лекићем разговарати са појединим лидерима партија и видјети да ли је могуће приближити ставове да се дође до рјешења које би било прихватљиво за све, да се на сљедећој сједници донесу закључци.

Јоковић је, упитан да ли је ће на следећи састанак бити позван премијер Здравко Кривокапић, одговорио да ће када представници партија усагласе ставове, онда разговарати са премијером.

Он је навео да парламентарне партије могу да донесу одлуку коју год хоће, мимо Владе.

-Тако да, за сад разговарају представници предсједници парламентарних партија, а премијер или ми можемо позвати на разговор, након ових разговора- казао је Јоковић

Izvor; https://dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.