Категорије
Актуелно

Владајуће партије о рјешењу политичке кризе у уторак у 17 сати

Први састанак представника парламентарне већине одржан је прошлог четвртка, а Јоковић каже да од тада није било никаквих договора и консултација

Нови састанак представника парламентарне већине, на којем ће се тражити излазак из парламентарне и кризе Владе, биће одржан сјутра са почетком у 17 сати, потврђено је порталу Дана из више извора.

Један од иницијатора састанка лидер Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић је раније рекао да ће заједно са лидером Демоса Миодрагом Лекићем, прије састанка разговарати са представницима појединих партија.

Први састанак представника парламентарне већине одржан је прошлог четвртка, а Јоковић каже да од тада није било никаквих договора и консултација.

Он је додао да ће заједно са Лекићем разговарати са појединим лидерима партија и видјети да ли је могуће приближити ставове да се дође до рјешења које би било прихватљиво за све, да се на сљедећој сједници донесу закључци.

Јоковић је, упитан да ли је ће на следећи састанак бити позван премијер Здравко Кривокапић, одговорио да ће када представници партија усагласе ставове, онда разговарати са премијером.

Он је навео да парламентарне партије могу да донесу одлуку коју год хоће, мимо Владе.

„Тако да, за сад разговарају представници предсједници парламентарних партија, а премијер или ми можемо позвати на разговор, након ових разговора“, казао је Јоковић.

Izvor: DAN.CO.ME

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.