Категорије
Друштво

АПЕЛ: За лијечење дјечака потребно 50.000 еура

Сви који желе и могу да помогну Димитрију, то могу учинити преко НЛБ банке на жиро рачун број, 530-0800200114490-93 на име Владимир Ратковић

Баранину Димитрије Ратковић хитно је потребна новчана помоћ за лијечење у турској клиници Ацибадем.

Овом осмогодишњем дјечаку, који је прије мјесец дана, након болова у глави хоспитализован у Клиничком центру Црне Горе, дијагностикована је такозвана микотична анеуризма, изузузетно ријетка болест, која се јавља код мање од 0,5 посто популације свјетског становништва.

Породица Ратковић је саопштила да је дјечаку два пута, безуспјешно рађена ангиографија у КЦЦГ, као и у једној од београдских клиника. 

– Успоставили смо контакт са љекарима из турске клинике Ацибадем који су спремни да помогну у изљечењу нашег Димитрија. За операцију је потребно око 50.000 еура које ми нисмо у могућности да обезбиједимо. Зато молимо све људе добре воље да нам помогну да Димитрије што прије оде у Турску на лијечење –  саопштено је из породице Ратковић.

Сви који желе и могу да помогну Димитрију, то могу учинити преко НЛБ банке на жиро рачун број, 530-0800200114490-93 на име Владимир Ратковић.

Izvor: https://www.dan.co.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.