Категорије
Култура

Бир Фест на Цетињу од 14. до 16. августа

Желимо да Цетиње буде незаобилазно на црногорскоj туристичкоj мапи и увjерен сам да ће оваj фестивал доприниjети том циљу, казао је градоначелник Пријестонице Александар Кашћелан

Приjестоница Цетиње ће од 14. до 16. августа бити домаћин другог Монтенегро Бир Феста на коjем ће наступати наjбољи црногорски и регионални поп и рок извођачи. Организатори фестивала су МНЕвент и Београдска културна мрежа, а генерални покровитељ Приjестоница Цетиње. 

Градоначелник Цетиња Александар Кашћелан је истакао да ће се строго водити рачуна о епидемиолошким мјерама, те да ће на фестивал моћи да уђу само они коjи имаjу доказ да су потпуно вакцинисани против коронавируса, имаjу негативан ПЦР или негативан резултат брзог антигенског теста не стариjи од 48 часова од часа уласка на фестивал или имаjу позитиван резултат серолошког теста,  антитиjела класе ИгГ.

– Радуjе ме што смо у прилици поново да организуjемо ову престижну манифестациjу коjа ће туристичку понуду Цетиња учинити изузетно атрактивном. Желимо да Цетиње буде незаобилазно на црногорскоj туристичкоj мапи и увjерен сам да ће оваj фестивал доприниjети том циљу – казао jе Кашћелан.

Више од 20.000 посjетилаца, наjзначаjниjи пивски брендови и наjвећа регионална музичка имена креирала су 2019. године велики музичко-пивски спектакл коjи jе наишао на изузетне реакциjе укупне jавности.

Посљедица сjаjних резултата у првоj години jе и потписивање Уговора о сарадњи између Приjестонице Цетиње и Београдске културне мреже за реализациjу овог проjекта у наредних 10 година.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.