Категорије
СНП

SNP Đukanoviću: Ne prijeti šumama i nemirima

Predsjednik DPS treba da shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju, poručuju iz Jokovićeve partije

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je odlazeći diktator koji pokušava poslednjim huškačkim izjavama da u Crnoj Gori stvori nove podjele i atmosferu mržnje koju je uspješno trasirao dok je bio u mogućnosti, poručuju iz SNP-a. 

– Poslednji diktator na Balkanu zaboravlja da mu je politički sat davno odzvonio i da broji svoje poslednje dane na poziciji, koju nažalost, trenutno pokriva. Upravo zbog toga i razumijemo njegov strah od gubitka fotelje, od nezavisnog tužilaštva i reforme pravosuđa. Smiješne su njegove lekcije o evropejstvu. Zaboravlja predsjednik DPS-a  da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nisu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara- ističu u partiji na čijem je čelu Vladimir Joković. 

Oni su osudili Đukanovićeve poslednje izjave, uz konstataciju da su bili u pravu kad su pokrenuli inicijativu za njegov opoziv.

– Još jednom ga pozivamo da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom. U svakoj uređenoj državi i ovo bi bilo dovoljno da izgubi funkciju koju pokriva. I da zaključimo, građani su 30. avgusta opozvali DPS i njihovu politiku i pokazali gdje im je mjesto. Ostalo je još da i predsjednik DPS shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju- zaključuje se u saopštenju. 

Izvor: https://www.dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.