Категорије
СНП

СНП: Поздрављамо договор ДФ-а и Демократа, вјерујемо и у подршку УРЕ

Социјалистичка народна партија поздравља сваки договор који значи излазак из кризе и коначни пут ка бољем животу и просперитету грађана Црне Горе, саопштено је из СНП-а за портал Етос.

Они притом подсјећају на то да је СНП увијек била та која је позивала на смиривање тензија и разговор и договор унутар парламентарне већине.

– Договор унутар власти постоји али постојале су и неке ситне разлике које су надамо се усклађене на прави начин – истичу у СНП-у.

Према њиховим ријечима, СНП је још 4. децембра прошле године, тачније потпредсједник Драган Ивановић који је у неколико наврата био учесник у разговорима о формирању власти након избора, указивао на потребу да умјесто 12 у Влади буде 18 министарстава.

– Наиме, потпредсједник Ивановић је још тада премијеру Кривокапићу указао на чињеницу да смањивање броја министарстава може изазвати проблеме у функционисању Владе, што се и испоставило тачно, јер је преобиман посао који Влада треба да обави како би се све довело у ред након цунамија званог ДПС и сателити, који су дведест и кусур година харали нашом државом и ојадили је – истичу у овој партији.

СНП такође изражава увјерење да подршка УРЕ неће изостати, „да је свима стало да ова власт функционише како треба“.

Када су у питању медијски наводи о понуди мањинским странкама да буду дио власти, из СНП-а су нам казали да су они од почетка били за то да мањинске странке буду дио власти и имаће у том смислу подршку СНП-а. 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.