Категорије
СНП

„Vasilije Lalošević radio časno i pošteno“

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je Portalu RTCG da je Vasilije Lalošević, kojeg je Vlada Crne Gore razriješila dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, svoj posao radio na najčasniji i najpošteniji mogući način.

Smjena Laloševića bila je tema i današnjeg hitnog sastanka Jokovića i premijera Zdravka Krivokapića, zbog kojeg je odgođen ranije najavljeni pres SNP-a.

Joković je za Portal RTCG rekao da je s premijerom razgovarao uopšte o funkcionisanju, te odnosima Vlade Crne Gore prema SNP-a.

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je jutros da je protiv Laloševića formiran spis predmeta kod Specijalnog državnog tužioca u odnosu na njegov status i Odluku o dodjeli sredstava za sprovođenje programa sportskih organizacija u 2021. 

„Što se tiče prijave, neka ona ide svojim putem. Mi im stojimo za Vasilija Laloševića i mislimo da je radio na najčasniji i najpošteniji mogući način. A ako je Lalošević napravio to što se, on će o tome odgovarati. Što se smjene tiče, mislimo da ona nije bila u redu“, rekao je Joković.

Na naše pitanje da li će smjena Laloševića uticati na odnose u koaliciji uoči najavljene priče o rekonstrukciji Vlade, Joković je rekao: „Razmijenili smo mišljenja i stavove. Vidjećemo kako će dalje biti, ali Lalošević će svakako odgovoriti na napade“.

Izvor: http://rtcg.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.