Категорије
Актуелно

Резултати анкете: Данијела Ђуровић би се по оцјени читалаца портала ИН4С најбоље снашла на мјесту министра правде Црне Горе

Данијела Ђуровић освојила је 17.510 гласова, а на другом мјесту је потпредсједница Демократске Црне Горе, Зденка Поповић са 15.135 гласова

Посланица Социјалистичке народне партије, Данијела Ђуровић, освојила је највише гласова у анкети са питањем: Ко би се из владајућих партија најбоље снашао на месту министра правде Црне Горе?

На питање „Ко би се из владајућих партија најбоље снашао на месту министра правде Црне Горе?“ одговорило је укупно 40.252 читалаца нашег портала.

Посланица СНП Данијела Ђуровић освојила је 17.510 гласова, а на другом мјесту је посланица Демократске Црне Горе, Зденка Поповић са 15.135 гласова, док је на трећем мјесту посланица Нове српске демократије Симонида Кордић, са 3.099 гласова.

На четвртом мјесту је посланица Демократске народне партије, Маја Вукићевић, са 2.858 гласова, док је на петом мјесту посланица граћанског покрета УРА, Божена Јелушић.

На последњем мјесту нашла се потпредсједница Скупштине и посланица ПЗП, Бранка Бошњак.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.