Категорије
Друштво

Богавац и Савићевић: Берански стадион задовољиће највише стандарде

Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац, потпредсједник Дарко Стојановић и савјетник у служби предсједника Зоран Јојић одржали су радни састанак са предсједником Фудбалског савеза Црне Горе Дејаном Савићевићем и генералним секретаром Момиром Ђурђевцем.

На састанку одржаном у ФСЦГ челници Општине и ФСЦГ разговарали су о даљој сарадњи на унапређењу спортске инфраструктуре у Беранама. Овом приликом истакнуто је обострано задовољство досадашњом сарадњом.

Задовољство је што смо имали прилику да разговарамо и размијенимо информације које су од кључног значаја за даљу сарадњу општине Беране и Фудбалског савеза Црне Горе. Радује нас спремност ФСЦГ на даљем унапређењу услова за бављење спортом у Беранама. Кроз партнерски однос даћемо максималан допринос за стварање бољих услова за све наше спортисте“- истакао је предсједник Богавац.

Подсјећамо Фудбалски савез ЦГ у претходном периоду активно је учествовао на уређењу градског стадиона у Беранама, у склопу којег је реконструисана источна трибина и постављени рефлектори. Наставак сарадње се очекује у дијелу помоћи и на реконструкцији западне трибине, чиме би овај спортски објекат засијао пиним сјајем.

Реконструкција западне трибине обухвата грађевинске радове, наткривање трибине, израду хидроизолације, уређење подтрибинског простора, израду противпожарног и осталих безбједносних система.

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.