Категорије
Актуелно

Носилац листе „За будућност Мојковца“: Побједа у овом граду је извјесна

Делић је истакао задовољство радом на терену, и нагласио да према свим параметрима и процјенама ДПС ће у коначном бити сахрањен у Мојковцу

Носилац листе коалиције „За будућност Мојковца“ Веско  Делић казао је да ће Мојковац 5. децембра исписати нову страницу историје

 – Коалиција за будућност Мојковца,  доноси слободу и нову наду Мојковчанима. Да овдје остајемо, да овдје радимо и стварамо – истакао је Делић.

Побједа у Мојковцу је, каже он, и више него извјесна.

 – Наш следећи циљ је да 5. децембра на изборима задамо ДПС-у такав политички ударац и да побиједимо са таквом разликом да већ 6. децембра заборавимо на чињеницу да су уопште имали прилику да владају нашим градом –  истакао је Делић.

Према његовим ријечима, ДПС је главни кривица што је Мојковац данас једна од најсиромашнијих општина на свјеру Црне Горе.

–  Када почнемо да вршимо власт  приоритет ће бити враћање младих људи који су због незапослености напустили Мојковац – каже он.

Делић је истакао задовољство радом на терену, и нагласио да према свим параметрима и процјенама ДПС ће у коначном бити сахрањен у Мојковцу.

Izvor: https://www.dan.co.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.