Категорије
СНП

Лалошевић поново у врху СНП-а

Дугогодишњи републички и савезни посланик Василије Лалошевић, поново је у врху Социјалистичке народне партије. Он је јуче на сједници ГО у Мојковцу изабран за члана Предсједништва партије која је саопштила да је одлучна да допринесе разрјешењу политичке кризе у Црној Гори, „нарочито избору нове Владе која би вршила своју функцију у пуном капацитету и створила услове за побољшање животног стандарда грађана.

Главни одбор донио је одлуку о избору Предсједништва СНП-а, у којем су Дарко Стојановић, Василије Лалошевић, Миомир Војиновић, Ратко Пејовић, Слободан Делић, Небојша Вуксановић, Зоран Терзић, Данијела Ђуровић, Слађана Калуђеровић, Андрија Ћетковић, Крсто Рађеновић и Милисав Ћорић.

Из СНП-а су казали да је за директора партије изабран Богдан Божовић.

– СНП исказује пуну одлучност да допринесе разрјешењу политичке кризе у Црној Гори, нарочито избору нове Владе која би вршила своју функцију у пуном капацитету и створила услове за побољшање животног стандарда наших грађана.

Црна Гора нема више времена за чекање и за политичка надгорњавања.

Грађани од нас очекују конкретне акције у правцу поправљања свеукупног стања у држави – наводи се у саопштењу.

Лалошевић, који је доскора обављао дужност директора Управе за спорт и омладину, био је и дугогодишњи новинар и директор Радио Бара, а обављао је и функцију потпредсједника СНП-а и шефа Општинског одбора те партијe у Бару, те одборника у СО Бар.

Један је од најактивнијих посланика у црногрском парламенту икада, али и један од најбољих и најнадахнутијих оратора.

Izvor: http://barskiportal.com

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares