Категорије
СНП

За СНП потписивање Темељног уговора високо на листи приоритета

Како се тврди у чланку портала „Дан“ посвећеном овој теми, на састанцима потписника Меморандума о сарадњи Социјалистичка народна партија је инсистирала да се хитно ријеше све недоумице и да дође до потписивања Темељног уговора са Српском православном црквом, што су остале партије подржале, потврђено је порталу Дана од више потписница Меморандума.

Из Социјалистичке народне партије су потписницима меморандума саопштили да је потписивање Темељног уговора високо на листи приоритета ове партије, преноси подгорички портал „Дан“.

Како се тврди у чланку посвећеном овој теми, на састанцима потписника Меморандума о сарадњи Социјалистичка народна партија је инсистирала да се хитно ријеше све недоумице и да дође до потписивања Темељног уговора са Српском православном црквом, што су остале партије подржале, потврђено је порталу Дана од више потписница Меморандума.

Потписници Меморандума о сарадњи су Грађански покрета УРА, Социјалистичка народна партија (СНП), Савез грађана ЦИВИС, Бошњачка странка, Албански форум (АА, ДСА), ФОРЦА и Албанска коалиције Једногласно (ДП, ДУА, ДС).

Из Социјалистичке народне партије су осталим потписницима саопштили да је потписивање Темељног уговора високо на листи приоритета ове партије.

Остале партије су се сложиле да питања која дијеле грађане Црне Горе треба што прије решавати и да нема никаквих препрека да уговор буде потписан уколико је усклађен са законима Црне Горе.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.