Категорије
Култура

Ди-џеј Kојо у подне промовише нову пјесму „Mузикрон“

Вирус музике нико не може зауставити

Један од најпознатијих црногорских ди-џејева Коуо данас у подне на свом Јутјуб каналу промовисаће нову пјесму „Musicron“. За инспирацију му је послужила пандемија корона вирусом, а паузу у раду искористио је за спремање овог пројекта. За траку сматра да ће се допасти публици, а моћи ће да се преузме и на свjетским платформама Beatport Traxsource.

– Могу рећи да jе инспирациjа била ситуациjа коjа нас jе задесила већ двије године, а погодила jе и музику и те како. Одатле и симболичан назив Музикрон. Сматрам и желим да jедини вирус коjи треба да се шири буде вирус музике. Музика jе лиjек за све – рекао је Којо.

Он је открио да траку још није пуштао пред публиком управо због недостатка наступа.

– Чули су jе људи са коjима иначе сарађуjем и баве се музиком, па смо размjењивали фаjлове, идеjе, новитете и могу рећи да су реакциjе одличне. Заправо ово jе правац коjим већ неко вриjеме иду неки од наjвећих свjетских ди-џејва и продуцената – истиче Којо.

Када је кренуо са видеом схватио је да треба оставити простора и за наставак приче. У ширењу вируса Музикрон у споту, Коју су помогли црногорске колеге.

– Идеjа jе била да окупим ди-џејеве коjи су наjвише од свих коjи се баве музиком трпjели мjере и карантин. Нажалост нисам био у прилици да окупим све коjе сам желио макар у овом моменту, jер су имали здравствених проблема. Међутим, надам се наставку видео приче и остваривању те идеjе до краjа. Видео продукциjу радио је Велсан Зуловић. Спот је сниман неколико дана широм Црне Горе, од југа до сјевера, и осликава све љепоте и контрасти коjе има наша земља, почевши са мора и завршивши са сниjежним покривачем – казао је Којо.

Коуо се посветио максимално аудио и видео продукциjи у коjу је укључен и приликом снимања спота.

– Нове траке су спремне, нове видео идеjе такође. У наредном периоду очекујте доста тога – обећао је Којо.

Izvor: https://www.dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.