Категорије
СНП

Joković poručio Bečiću da “nije u redu da predsjednik SNP-a u pokušaju ne da riječ pravom predsjedniku SNP-a”!!

Skupštinska rasprava o nepovjerenju Vladi je prekinuta, nakon rasprave predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića sa poslanicima Demokrata i predsjednikom Parlamenta Aleksom Bečićem.

Joković je naprije poslaniku Demokrata Vladimiru Martinoviću poručio da ne morališe i da se ne poziva na prekrajanje narodne volje,  jer su Demokrate svojevremeno “otele” SNP-ove mandate u državnom i lokalnom parlamentu koji su bili odraz tadašnje izborne volje građana.

-Nije lako odgovarati glavnom ideologu Demokratama na ozbiljnim analogijama da će neko nešto da izda ili proda. Nekad su neki koji sada morališu na najveći mogući način dobili glasove od SNP-a i budu njegovi predstavnici u državnom i lokalnim parlamentima. Onda oni koji su odnijeli te mandate, a izborna volja građane je bila da to budu SNP-ovi mandati, bacaju neku analogiju da bi neko mogao da izda. Ti isti bi vratili mandate, da su poštovali izbornu volju građana i sada bi mogli moralisati.  Ovih dana pišu o časnom članstvu SNP-a, onda se postavlja pitanje zašto su neki napustili to časno članstvo. Časni ne napuštaju časne- poručio je Joković.

Nakon Martinovićevog odgovora , Joković je ponovo tražio riječ, ali mu Bečić nije dao, jer prema Poslovniku nema pravo da odgovoiri na komentar.

Nakon toga je Joković rekao “da nije u redu da predsjednik SNP-a u pokušaju ne da riječ pravom predsjedniku SNP-a”.

Bečić mu je oduzeo riječ i rekao da ne dozvoljava da niko nikoga vrijeđa i dao je pauzu od nekoliko minuta zbog novonastalih tenzija na plenumu.

Prethodno je Joković optužio Bečića da on stoji iza štampanja papira u obliku novčanica na kojima piše 21 milion, na šta je  Bečić odgovorio “nisam, tako mi Bog pomogao”

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.