Категорије
СНП

Министар Војиновић са представницима компаније “ Бемакс“ посјетио школу у Толошима

Министар просвјете Миомир Војиновић, заједно са представницима компаније „Бемакс” посјетио је данас  школски објекат у Толошима, у оквиру које се приближније  упознао са динамиком и врстом завршних радова на овом пројекту.

posjeta

Приликом посјете, министар Војиновић је изразио задовољство и позитивне импресије поводом завршених радова, истичући је  школски објекат изграђен квалитетно,  по најсавременијим стандардима и да ће као такав у потпуности бити прилагођен потребама ученика ове школе. Такође, министар је истакао да се радови одвијају предвиђеном динамиком што значи да ће малишани из овог насеља нову школску годину дочекати у новој згради.

posjeta

Имајући у виду значај ове инвестиције, која је неизмјерно важна, не само за становнике Толоша, већ за развој и оснаживање цјелокупне заједнице, министар Војиновић је изразио захвалност компанији „Бемаx” на вриједној донацији од 7 милиона еура, опредијељеној за изградњу ове школе.

 Такође, министар је поручио да су овакве иницијативе и пројекти од стратешке важности за будуће генерације и представљају  примјер добре праксе,  којима желимо показати да наша дјеца заслужују најквалитетније услове и подстицајно окружење за стицање кључних знања и вјештина, а наш је успјех уколико им то и обезбиједимо. 

Izvor: https://www.gov.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.