Категорије
СНП

Đurović: Donosimo odluke na bazi velikog promišljanja jer trebamo zdravo, kvalitetno društvo

Smatramo se odgovornim političkim činiocem i sa te strane odgovorno i procjenjujemo, kazala je predsjednica Skupštine Crne Gore i poslanica Socijalističke narodne partije Danijela Đurović u izjavi za Gradsku RTV.

Nakon završene sjednice Glavnog odbora u Beranama, Đurović smatra da su povučeni pravi potezi u toj stranci.

“Socijalistička narodna partija je partija sa najdužim trajanjem na političkoj sceni u Crnoj Gori i svaku svoju odluku donosi na bazi velikog promišljanja. Mi smo i večeras jednoglasno donijeli odluku da ćemo pratiti sve poteze koje će naši politički partneri u različitim opštinama donositi i povlačiti u narednom periodu, ali u ovom trenutku nećemo dovoditi u pitanje funkcionisanje vlasti ni u jednoj lokalnoj samoupravi”, objašnjava Đurović.

Dodaje i da budućnost koalicija, pa samim tim i vlasti, zavisi od ponašanja drugih političkih aktera.

“Smatramo se odgovornim činiocem i sa te strane i procjenjujemo. Sve zavisi od odgovornosti drugih političkih aktera i vidjećemo kako će dalje funkcionisati. Mi stojimo iza toga da trebamo zdravo, kvalitetno društvo i na lokalnom i na državnom nivou”, tvrdi Đurović.

Dodaje da nema potrebe za bilo kakvim oročavanjem, već da kontinuirano treba pratiti situaciju.

“Cjelokupno društvo se nalazi u jednom vrlo ozbiljnom trenutku kada treba da donosimo ozbiljne odluke na državnom nivou i to treba posmatrati i sa tog aspekta”, poručila je Đurović.

Izvor: https://gradski.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares