Категорије
СНП

НАГОМИЛАНИ ПРОБЛЕМИ СУ ДИЈЕЛОМ ЗАСЛУГА ПРОПАЛОГ ЕКОНОМСКОГ СТРУЧЊАКА

 Пропали економски стручњак Милојко Спајић, наставља са својом популистичком причом, заборављајући да једино што је оставио својој држави јесте празан државни буџет и гомиле економских и политичких небулоза и неистина.

⚡️Успут, да приупитамо овог „економског мага“ зашто у периоду док је био на власти није макар помогао да се прича око проблема будванских просвјетара покрене са мртве тачке, него је, као и многи прије њега, ћутке прелазио преко оваквих и сличних проблема који оптерећују грађане Црне Горе.

📌Још једном подсјећамо да Министарство просвјете од старта дијели судбину просвјетара из Будве, те да смо у том правцу иницирали расправу и на самој сједници Владе. У складу са закључцима, наравно да ће бити испуњене финансијске обавезе, али уз успостављање потпуне контроле над трошењем средстава, која се по основу рјешавања стамбених потреба издвајају из буџета Црне Горе.

📖Министарство просвјете још једном позива самозваног експерта, да престане са неаргументиваним нападима, те да се мане политичке приче када је ријеч о рјешавању озбиљних, нагомиланих проблема, који су, дијелом, и његова директна заслуга. Умјесто да макар ћути, он наставља да дијели лекције без икаквог стида и срама, не објашњавајући како је за 16 мјесеци мандата трошио немилице паре грађана Црне Горе.

❌И зато, Милојко Спајићу, престани са покушајима профитерства над туђим животним проблемима! 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.