Категорије
СНП

Saopštenje SNP Pljevlja

O REVANŠIZMU PRIČAJU ONI KOJI SU SVOJE UHLJEBILI NA VAŽNIM FUNKCIJAMA

Nekad Srbin, danas Crnogorac najveći, milija mu potkošulja od košulje, plače za foteljom i kabinetom, onim skupštinskim – uređenim po mjeri sopstvenog neukusa“, dajemo gospođi/ci Vesni Lončar iz Demokrata, predloge za dopunu današnjeg saopštenja i da na kraju potpiše svog lidera, ili još bolje DVOJAC BEZ KORMILARA.

Temeljni ugovor JE POTPISAN, na veliku žalost košuljaša i potkošuljaša. Potpisao ga je patrijarh Srpski, nego možda je i on neznaven po Vašim shvatanjima.

Dok Vesna Lončar potpisuje saopštenja o revanšizmu, neka nam odgovori kada je raspisan konkurs za mjesto koje ona pokriva trenutno u Termoelektrani Pljevlja? I za mjesta drugih potpisnika i nepotpisnika. Možda je briljirala pred Komisijom ili na osnovu bogatog CV-ija, nego nam je promaklo.

Na današnji dan, a pred lokalne izbore koji su za dva mjeseca, o revanšizmu pričaju oni čiji predsjednici opštinskih odbora pokrivaju mjesta direktora u EPCG, CEDIS-u, Pošti CG, predsjednik OD pljevaljskog Rudnika je i dalje njihov član. Kakav revanšizam – „neviđenih razmjera“.

I na kraju, neka nam Vesna odgovori zašto je njen, odskoro suprug, pobjegao iz OO Demokrata brže nego što je i ušao? Možda zbog toga što je shvatio pred kakvim bi sujetnim i megalomanskim tipovima morao da se povlači, da ćuti i klimoglavi, jer se to podrazumijevalo.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.