Категорије
СНП

Z̲L̲O̲N̲A̲M̲J̲E̲R̲N̲O̲ ̲P̲R̲E̲N̲O̲ŠE̲N̲J̲E̲ ̲R̲I̲J̲E̲ČI̲

ŠĆEKIĆ UPOZORIO NA BOGDANOVIĆEVO VRIJEĐANJE: „UPOZORITE POLITIČKOG KLOVNA DA NE VRIJEĐA“

Dok je šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović vrijeđao u Skupštini Crne Gore, ministar zdravlja #DragoslavŠćekić mu je dobacio „upozorite političkog klovna da ne vrijeđa“.

Zlonamjerno objavljeno od strane pojedinih medija da je ministar Šćekić navodno opsovao Bogdanovića „g…o jedno najveće“

Dobacivanje se čulo od strane Demokrata i Alekse Bečića, dok je i predsjednica parlamenta #DanijelaĐurović opomenula ministre da ne dobacuju.

„Mi mlađi ne pamtimo vladu koja se jefitinije skrivala iza CRKVE… Posebno je bilo grozno skrivanje iza Temeljnog ugovora“, naglasio je Bogdanović.

Na šta je ministar Šćekić reagovao – „upozorite političkog klovna da ne vrijeđa“. Nikako kako su prenijeli ostali mediji. Zlonamjerno prenošenje vijesti se nastavlja.

Za riječ se javila poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) #MilosavaPaunović koja je reagovala i kazala da su iznesene neistine i netačne kvalifikacije od strane Bogdanovića.

„Ko je to nama šef i ko to nema mozga? Prvo da se objasni i da se zbog toga izvini (Bogdanović). Izrečene su neistinite stvari koga je to SNP smjenjivao. Nama nije trebalo ni te čuvene četiri sekunde da kažemo da nećemo da smijenjimo Aleksu Bečića“, kazala je Paunović.

Izvor: Budim info 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares