Категорије
СНП

Slađana Kaluđerović, članica Predsjedništva SNP CG

NA DJELU BEMAX KOALICIJA BEČIĆ – ĐUKANOVIĆ

Još jednom se pokazalo da je vrijeme majstorsko rešeto, samo ovaj put brže nego ikad.

SNP je ukazivao na tajni dogovor Demokratske CG i DPS-a da zajedno sruše 43.Vladu Crne Gore, jer je udarila na korupciju i organizovani kriminal, oduzela i zapalila švercovane cigarete, potpisala Temeljni ugovor sa SPC i radila na ekonomskom oporavku zemlje.

Iako su se Demokrate zaklinjale čašću da nikada neće zajedno sa DPS-om, jedan poziv ili jedna uplata iz Bemaxa, ponovo će pokazati vrijeme, promijenila je sve.

Zato i onolika, samo za neupućene, iznenadna sloga i ljubav između DPS-a i Demokrata.

Kristalno je jasno da koalicija Mila Đukanovića i Alekse Bečića ima druge prioritete – sačuvati kriminalce od privođenja pravdi, nastaviti politiku podjela, zaustaviti pozitivne regionalne inicijative, zadržati monopole u privrednom poslovanju.

Istovremeno, svjedočimo još jednom izvrtanju činjenica, tako tipično za Demokratsku CG. Upravo su SNP i URA „iznajmili“, govorim jezikom Demokrata, DPS i SDP na 100 dana i služili narodu u tom periodu – potpisali Temeljni ugovor sa SPC, nagazili đonom na organizovani kriminal i korupciju, otvorili vrata investitorima.

S druge strane, upravo su DPS i SDP iznajmili Demokratsku CG da miniraju borbu za društvo vladavine prava i socijalne pravde.

Pošto su zajedno srušili 43.Vladu Crne Gore, onda je red da Demokrate zajedno sa DPS, SDP i SD dogovaraju novu izvršnu vlast, posebno što su odbili rekonstrukciju Vlade koja je podrazumijevala dogovor stranaka pobjednica na izborima 30.avgusta 2020.godine.

Neka se Demokrate drže obećanja datih DPS-u, a od nas neka ne traže da ih vadimo iz živog blata u koje su sami sebe doveli.

SNP je uvijek bio i ostao uz narod Crne Gore i poštovao njegov glas. Narod Crne Gore sada traži izbore. SNP to podržava. Na tim izborima neka narod bira između onih koji drže riječ i koalicije Bečić – Đukanović pod sloganom „Bemax je vaša nacija!“

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.