Категорије
СНП

Dragan Ivanović, šef poslaničkog kluba SNP CG:

DANIJELA ĐUROVIĆ NIJE ZASLUŽILA DA BUDE SMIJENJENA

Potreba da se izaberu sudije Ustavnog suda, članovi Sudskog savjeta, Vrhovni državni tužilac i parlamentarni dijalog koji je tim povodom pokrenula – sve su to razlozi da se predsjednica parlamenta Danijela Đurović iz SNP-a ne smjenjuje, smatraju u njenoj partiji.

Poslanik SNP #DraganIvanović kazao je da očekuje da neki inicijatori povuku inicijativu, te da bi to bilo korektno i pošteno.

„Međutim, do ovog trenutka nemamo nikakav signal da će se to desiti. Zašto očekujemo? Pa očekujemo da će neko razmisliti da nije momenat, da ona to nije zaslužila, da ni SNP nije zaslužila“, rekao je Ivanović.

U SNP-u ističu da su spremni za dijalog i vjeruju da je, uprkos političkim borbama i ljutnjama, on moguć unutar bivše parlamentarne većine.

„Ja sam spreman da iniciram razgovor sa određenim predstavnicima političkih partija, koliko je sjutra, da nađemo načina i da se dogovaramo, ne nikako da bi to sad ispalo kao da mi molimo da se neko štiti, tj. predsjednica, nego da to radimo u interesu građana i Crne Gore, jer mislimo da je to u ovom trenutku najvažnije, mnogo važnije nego to ko će biti na kojoj funkciji“, navodi Ivanović.

Izvor: Vijesti online

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.