Категорије
СНП

 Izjava za javnost potpredsjednika Vlade i lidera SNP CG Vladimira Jokovića

IZVINJAVAM SE AKO SAM POVRIJEDIO OSJEĆANJA SVIH OSOBA KOJE SU ŽELJELE ILI ŽELE DA IMAJU DJECU

Nijesam mislio da uvrijedim bilo koga ko nema ili ne može da ima djecu, a želio bi, već sam isključivo to rekao u političkom kontekstu da klub Demokrata nema političke zrelosti i odgovornosti, što su više puta pokazali u prethodnom periodu prema budućim generacijama, odnosno prema mladim ljudima koji treba da žive u našoj državi Crnoj Gori, odnosno prema mladim bračnim parovima, kojima se
ovakvim ponašanjem i ugrožavanjem standarda onemogućava kreiranje uslova da se ostvare kao roditelji.

Ja duboko saosjećam sa onima koji žele, a ne mogu da imaju djecu, jer takvih imam i u svojoj rodbini. Više puta sam pomagao brojnim porodicama i pojedincima upravo u cilju rješavanja ovog problema, ali to je moja lična stvar i ne bih sa tim da licitiram.

Izvinjavam se svim onim osobama koje žele ili su željele da imaju djecu ako sam ovom izjavom, koja je bila direktno usmjerena na nezrelo i neodgovorno ponašanje poslaničkog kluba Demokrata, povrijedio njihova osjećanja, a svakako ni najmanju namjeru nijesam imao.

Neka se srame oni koji su izjavu zloupotrijebili da u svoje profiterske svrhe, ne birajući sredstva, povrijede osjećanja onih koje su stavili u ovaj kontekst. 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.