Категорије
СНП

PREDATA IZBORNA LISTA URA-SNP „TEMELJ ZA BOLJA PLJEVLJA“

Predajom liste označavamo kraj aktuelne vladajuće garniture u Pljevljima. Svjesni smo problema sa kojima se susreće ovaj grad i spremni smo da ih što prije riješimo. Postavićemo temelj za novu bolnicu, kao i ostale projekte za naredni period, čija će realizacija učiniti naš grad boljim, saopštio je nosilac liste URA-SNP „Temelj za bolja Pljevlja“ dr Saša Grbović.

„Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda na sjeveru Crne Gore u kulturnom, ali svakom drugom smislu. Posjedujemo rješenje kako da Pljevljima pružimo ono što ona daju Crnoj Gori svih ovih godina“, poručila je ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma i politička direktorka URE Ana Novaković Đurović.

Ministarka je dodala da URA u Pljevljima ima jasan program koji će omogućiti valorizaciju ekoloških i prirodnih potencijala, da će ova koalicija učiniti sve da “privuče investitore u ovom gradu, te da će ga načiniti centrom sjevera Crne Gore”.

„Vrijeme je da se biseri i sredstva Pljevalja sačuvaju, da Pljevlja dobiju ono što im pripada. Ovo je momenat u kom će se stati na kraj crpljenju sredstava bez povratka iz ove opštine. Vrijeme je da stvorimo bolju budućnost za građane Pljevalja“, saopštio je ministar zdravlja i potpredsjednik SNP-a #DragoslavŠćekić.

Šćekić je naveo da je zadovoljan rezultatima koji su “proizvod koalicije SNP-URA” na državnom nivou, kao i da će “učiniti sve da se takvi rezultati ostvare i u ovom gradu”.

„Ponudićemo građanima Pljevalja otklon od politike DPS-a, ali i otklon od politike nemilosrdnog partijskog zapošljavanja i onih ljudi koji su spremni da sve državne resurse i preduzeća stave u službu svog izbornog rezultata“, kazao je kandidat za odbornika Luka Kovačević.

Izbornu listu čine:

Saša Grbović
Nidal Idris
Ratko Pejović
Tamara Cmiljanić
Veselin Bošnjak
Milovan Gogić – Đedo
Radivoje Vojinović
Nataša Bajić
Rade Ostojić
Maida Delić
Nikola Đuković
Zoran Šljukić
Slavoljub Gvozdenović
Olga Danilović
Vasilije Miličić
Miroslav Gogić
Srđan Smolović
Marko Stevanović
Alem Kadić
Anka Krsmanović
Dijana Jurić
Goran Gospić
Luka Kovačević
Bojana Brajković
Velibor Kljajević
Darko Palibrk
Tanja Šljivančanin
Danilo Milikić
Ivana Lalović
Miloš Ostojić
Miloš Anđelić
Bojana Despotović
Snežana Preradović
Miloš Bujišić 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.