Категорије
СНП

Реаговање OO СНП Шавник на изјаву одлазећег предсједника Југослава Јакића

КО О ЧЕМУ, ЈУГОСЛАВ ЈАКИЋ О ПОШТЕЊУ

1. Да је идеја „да се повеже вертикала градова у којима је ДПС на власти од Херцег Новог до Пљеваља“ пропала, господина Јакића изгледа треба напоменути да више нијесу на власти ни у Колашину, Подгорици, Даниловграду, Улцињу, Будви, Тивту, Котору.

2. Једино истинито што је рекао је да Шавник обилује великим привредним потенцијалима, посебно у области енергетике, али није објаснио шта су као власт урадили да се ти потенцијали искористе и донесу бенефите Шавнику? 3. Кажете да смо ми довели бираче да мијењају изборни резултат у Шавник. Вјероватно смо ми довели Ваше зетове Игора Дубљевића и Жељка Крезовића? Вјероватно смо ми довели и породицу Котлице. Сигурно смо толике мазохисте да препишемо гласаче, да би нас нападали и наносили тјелесне повреде на бирачким мјестима.

4. Кад причате о Србији и Републици Српској, треба ли да Вам набрајамо оне који су дошли да гласају у Шавникy, а у Србији имају држављанство, и имају бирачко право под другим презименом? Ми смо против њих поднијели кривичне пријаве, а ви, господо, изволите па поднесете кривичне пријаве против оних које смо наводно ми преписали.

5. Кад причате о парламентарним изборима осјетите ли бар трунку стида, или сте тај осјећај одавно изгубили? Кад сте пријавили ове Ваше ДПС туристе да живе по продавницама, становима Шавничана, а да сами власници о томе не знају ништа?

6. Ви причате да неко због личних амбиција за влашћу, доводи грађане Шавника y озбиљне проблеме. Па, Ви сте, господине Јакићу, највећи проблем Шавника. Више сте штете направили за ово кратко вријеме откад сте сjели у столицу предсједника општине, него да нас је захватила каква временска непогода. Сад нам је потпуно јасна намјера ДПС-a, што су са чела општине макли Вашег претходника, а поставили Вас. Јер је он хтио и трудио се да буде човјек у свом мјесту, да се једнако опходи према сваком свом суграђанину. Господине Јакићу, избори ће бити и проћи, а ми ћемо остати да живимо у Шавнику, само што ће неко морати да повије главу кад прође улицом. Потрудите се да некад нешто кажете из Ваше главе и срца, а не што Вам нареде, вјерујемо да за Вас још има наде. На крају можемо закључити да се народна изрека може преформулисати тако да гласи: „Ко о чему, Југослав Јакић о поштењу“.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.