Категорије
СНП

Dan Prijestonice, ustanovljen na dan oslobođenja od okupatora u Drugom svjetskom ratu, jedan od najsvjetlijih dana u bogatoj, časnoj i burnoj istoriji Cetinja

Kvalitetnom saradnjom Ministarstva zdravlja i lokalne samouprave postignuti su konkretni pomaci u razvoju zdravstvenih ustanova u Prijestonici, a uvjeren sam da ćemo u tom pravcu i nastaviti

Povodom 13. novembra, Dana Prijestonice, svim građanima Cetinja upućujem najsrdačnije čestitke, kazao je ministar zdravlja Dragoslav Šćekić.

Dan Prijestonice, ustanovljen na dan oslobođenja od okupatora u Drugom svjetskom ratu, jedan od najsvjetlijih dana u bogatoj, časnoj i burnoj istoriji Cetinja.

Kvalitetnom saradnjom Ministarstva zdravlja i lokalne samouprave postignuti su konkretni pomaci u razvoju zdravstvenih ustanova u Prijestonici, a uvjeren sam da ćemo u tom pravcu i nastaviti, sve u cilju obezbjeđivanja adekvatne zdravstvene zaštite i boljeg života za sve građane“ kazao je Šćekić.

On je poželio da se u narednom periodu na pravi način valorizuju potencijali Prijestonice, koji će obezbijediti sveobuhvatni oporavak i prosperitet grada i stabilniji život građana.

Još jednom čestitam svim Cetinjanima njihov najveći praznik“ kazao je  ministar zdravlja

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.