Категорије
СНП

Reagovanje ministra zdravlja i potpredsjednika SNP-a Dragoslava Šćekića na spin i neistinite navode Pokreta Evropa Sad


Iako vi kao organizacija ne zaslužujete, ovo obraćanje podstaknuto je potrebom da građani znaju, a oni koji se bori sa nedostacima zdravstvenih sredstava i ljekova i te kako znaju , da će ova Vlada na osnovu relanog budžeta nastaviti sa isplaćivanjem ličnih dohodaka i socijalnih davanja.❗️

Predstavnici pokreta ‘’Evropa sad-sreće nikad’’ , pokazali ste svoju ekspertizu tako što ste za kratko vrijeme svog ‘’ekspertovanja’’ stvorili nula nove vrijednosti i bavili se samo povećanjem rashoda.

Za uzimanje novca od Fonda zdravstva i raspodjelu tih istih para nije bila potrebna pamet , još manje ‘’ekspertiza’’, već ogromna neodgovornost.

Posljedice vašeg postupka danas osjećamo svi, a posebno građani, kojima je potrebna zdravstvena zaštita.❗️

Ako ste povećali plate i penzije, kako to volite sebi lažno da pripišete, zašto ste bez povećanja ostavili policiju, vatrogasce, prosvetu i nemedicinski kadar kojima je ova Vlada povećala zarade.

Svi mi želimo da se povećaju plate ali ne uz pomoć prevare vijeka zvane Evropa Sad, koji nema programa i koji se svodi na sušto ukidanje doprinosa na zdravstvo, koje vam je predložio profesor Goran Radosavljević, a vi nezajažljivo željni popularnosti, objeručke prihvatili.

💢 Zbog vašeg ‘’programa bez programa’’ i populističkih obećanja sada trpe ljudi kojima je potrebna zdravstvena briga, djeca, stari i najteži pacijenti.

I dok ste bili u DPS-u provjeravali ste mi diplomu, pa nikako da čujemo šta je sumnjivo u mom obrazovanju.

Za razliku od vas, ja se lažno ne predstavljam, ali pošto po ko zna koji put, sa primitivnim ponašanjem i neistinama da skrenete pažnju sa suštine i argumenata i vaše napade svedete na lično, ja ću se baviti opštim principima i dokazivim činjenicama, jer su ovdje pogaženi Zakoni ove države i odgovorno ekonomsko ponašanje prema građanima, državi i prema budžetu, i proizvedeni mnogi društveno ekonomski poremećaji koje 43. Vlada, tokom tehničkog mandata svakodnevno sanira i ispravlja.

🧾Da podsjetimo građane da ste vi u predlogu Budžeta za 2022 u trenutku kada ste imali 400 miliona na raspolaganju, tražili dodatno zaduženje od 900+400 miliona eura, a mi smo isplatili sve obećano sa svega 30 miliona zaduženja. Grčevito ste se borili protiv amandmana koje su tražile partije za kvartalno usklađivanje penzija, uvođenje socijalnih naknada i rast plata za kategorije koje nije obuhvatao vaš nazovi program Evropa sad, jer je tadašnji ministar Spajić tvrdio da za to nema novca.

Sve smo to mi isplatili kroz odgovorno upravljanje državom i budžetom.✅️

Čestitam vam, omladinci DPS-a!

Uspjeli ste da unaprijedite laži i obećanja vaših političkih mentora iz DPS-a i opravdate ulaganje u vas od strane njihovih vjernih tajkuna. Uživajte u svojim astronomskim budžetima za koje nemate zakonsko porijeklo, kao pokret bez parlamentarnog statusa.

Ja čvrsto vjerujem da ćete uskoro morati da odgovarate na sva ona pitanja na koja meni , a posebno građanima koji ispaštaju vaš jeftini populizam, mjesecima ne dajete odgovore.

⚖️ Vjerujem da će vas institucije, a neke najozbiljnije razmatraju vaš rad, smjestiti tamo gdje ćete imati kad da razmislite zašto ste trenutku slave podredili zdravlje građana, a državu zadužili ‘’tajno I organizovano’’.

Dragoslav Šćekić
Minstar zdravlja I potpredsjednik SNP-a

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.