Категорије
СНП

Otvaranjem isplatnih šaltera na više lokacija riješiće gužve u Pošti

Mešter je kazao da se isplata dječijeg dodatka i ostalih primanja odvija redovno

Problem gužvi zbog isplate dječijih dodataka u Podgorici biće riješen u narednom periodu otvaranjem više isplatnih šaltera na različitim lokacijama, saopštio je rukovodilac u Pošti Crne Gore Dejan Mešter.

Gužve ispred Pošte 2 u Podgorici, jedine u kojoj se vrši isplata dječijih dodataka, glavna su tema roditelja na društvenim mrežama. Oni su se žalili da satima čekaju u redu da podignu novac.

Mešter je za jutarnji program “Dobro jutro Crna Goro” kazao da se isplata dječijeg dodatka i ostalih primanja odvija redovno.

U narednom periodu smo planirali otvaranje još šaltera kako bi se Pošta 2 rasteretila jer je povećan obim posla isplatom dječijih dodataka”, kazao je on.

Mešter kaže da su pristupili rješavanju problema gužvi iako on, kako smatra, nije toliko veliki koliko su mu mediji pridali pažnje.

Već je šalter za primanje pisama pretvoren u isplatni šalter i u narednom periodu ćemo najvjerovatnije raditi decentralizaciju, odnosno biće više isplatnih šaltera na različitim lokacijama”, rekao je Mešter.

Objasnio je da je call centar primio samo nekoliko reklamacija za čekove za dječije dodatke i to je, kako je kazao, riješeno.

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.