Категорије
СНП

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST SNP-a

Osuđujemo današnje nasilje pristalica Mila Đukanovića ispred Skupštine Crne Gore

Ekstremizam i divljanje neće biti tolerisani

Pozivamo Mila Đukanovića da odmah prekine sa pokušajima radikalizacije procesa u crnogorskom društvu i politici i da mirno prihvati činjenicu da se njegov mandat predsjednika države primakao samom kraju.

Građanima poručujemo da će država osigurati mir, stabilnost i red i da će naša demokratija nastaviti da se razvija na temeljima ideala one velike avgustovske pobjede iz 2020. godine.Dosta je bilo izazivanja podjela i stvaranja tenzija među narodom da bi se čuvale privilegije, uništavala država a pojedinci enormno bogatili, razvijao kriminal i korupcija, a narod sve više siromašio.Svako ima pravo na protest, ali nema pravo na nasilje i širenje mržnje. Ekstremizam i nasilje ne smiju biti tolerisani ko god bio taj koji se njima služi.Pozivamo sve da doprinesu smirivanju tenziju i da shvate da je demokratija počela svoj razvoj u Crnoj Gori.

Niko nema pravo da zloupotrebljava svoje pristalice radi svoje fotelje i neprestane želje da državu drži u stanju političke nestabilnosti u pokušaju da zaustavi vraćanje države u pravne okvire kao preduslovu za ulazak u EU.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.