Категорије
СНП

Marko Ivanović upitao Milojka i Evropu sad: Jeste li saopštenje vezano za Budžet pisali zajedno sa DPSom?

„Vi ste očigledno protiv povećanja plata, i da se povećaju penzije i plate svim kategorijama kojima ste ukidanjem doprinosa za zdravstvo zaboravili kao ministar.“

Marko Ivanović funkcioner SNPa na tviteru pitao je Spajića i Evropu sad da li su saopštenje vezano za Budžet pisali zajedno sa DPS.

Kako u poslednjih nekoliko nedelja imamo prliku da gledamo skoro identična saopštenja pokreta Evropa sad i Demokratske partije socijalista, i danas smo gledali nastavak te prakse.

Naime, lider pokreta „Evropa sad“ Milojko Spajić iznio je svoj stav o Budžetu i pozivanju na neizglasavanje istog, što je isto uradio i prije dva dana lider DPS-a Milo Đukanović.

Skoro identična saopštenja dvojice lidera još jednom ukazuju na, sada već jasna, politička predviđanja – da će ova dva politička subjekta ići u postizbornu koaliciju.

Nadovezujući se na trenutnu situaciju, funkcioner SNPa Marko Ivanović komentarisao je na tviteru objavu Milojka Spajića i njegovih deset razloga za neizglasavanje istog.

„Vi ste očigledno protiv povećanja plata, i da se povećaju penzije i plate svim kategorijama kojima ste ukidanjem doprinosa za zdravstvo zaboravili kao ministar.
Jeste li ovo saopštenje zajedno sa DPSom pisali?!

Kao i uvijek kada postavljaju argumentovana pitanja, odgovor od bivšeg eksperta ministra izostane.

Iako je, kao finansijski stručnjak, dobro upućen u sadržaj istog, da je Budžetom planirano povećanje plata, penzija, socijalnih davanja, izgradnji zdravstvenih objekata…i ispravljanju diskriminacija koje je upravo on učinio i on poziva na neizglasavanje Budžeta.

Sve ovo nije čudno, ako imamo u vidu da Spajić potiče iz DPS porodice.

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.