Категорије
СНП

ОДЛУКА ВЛАДЕ ДА СЕ ПРОДУЖИ ШКОЛСКИ РАСПУСТ ДОНИЈЕТА ЈЕ ЗА ДОБРОБИТ ДРЖАВЕ!

ДПС НЕ ЗНА ШТА ЈЕ СРАМ, ЈЕР ДА ЗНА ЋУТАО БИ СЈЕЋАЈУЋИ СЕ СКАНДАЛА КОЈЕ ЈЕ ЊИХОВА ВЛАСТ СВОЈЕВРЕМЕНО ПРАВИЛА ЦИЈЕЛОЈ ДРЖАВИ!

Вјероватно у недостатку материјала за повратак својих гласача, разочараних у потезе које вуку ево неко вријеме, ДПС састављачи саопштења, тј.Комисија за просвјету, културу и медије ГО ДПС-а”, се дрзнуше да оптуже Владу и министра просвјете да “жртвују дјецу”, јер је распуст продужен за пет дана, због зимске сезоне која због временских (не)прилика ове године касни.Одлуку Владе донијету за добробит државе, ДПС назива скандалозном и срамотном заборављајући скандале које је њихова власт својевремено правила цијелој држави. За срам их је беспредметно прозивати, јер они ни дан данас не знају шта је срам. Јер да знају, ћутали би и не би се оглашавали ни овим, ни неким другим поводом. Јер да знају, овој би власти било много лакше да брине о држави коју су им претходници уназадили.

Пропала ДПС машинерија покушава да на овај начин узбуни црногорску јавност иако су и сами свјесни чињенице да су прилике такве и да одлагање почетка другог полугодишта за пет дана не може и неће штетити образовно-васпитном процесу. Министарство просвјете је на захтјев Владе Црне Горе изашло у сусрет и продужило дјеци распуст за пет дана, рачунајући да ће ти дани бити надокнађени кроз образовно-васпитни програм а са друге стране помоћи Министарству економије и финансија да кроз продужетак зимске сезоне, допуни државну касу грађана Црне Горе.Дакле, душебрижници нека се не брину. Ова власт је способна да брине о држави и грађанима на прави начин, без скандала и бриге да ће осрамотити Црну Гору. Сву срамоту смо скинули 30. августа 2020. године и идемо напријед, у нове побједе.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.